...med glimtar från den gråskimrande vardagen, kantad av guldkorn och andra små smulor.

onsdag 17 november 2010

Farstukvist och hundhalsband...

Var tvungen att gå ut och fotografera farstukvisten med det fina frostskimret på morgonen. Lärkkransen från igår kom också med på en bild.Därefter bar det iväg till Ikea för att köpa nya glas, de går åt som smör i solsken. Passade på att köpa små ljusslingor med batterier till alla små granar och ris som snart ska lysa upp i mörkret. Man får inte glömma att fika när man är på Ikea, jordgubbscheescake och kaffe, satt fint till förmiddagsfikat.

Sen kunde jag bara inte motstå den gulliga gossehunden och kläderna till den. En borste och två hundhalsband hörde också till. Jag är fortfarande helt såld på sånt och jag tror att kittet kommer att uppskattas av fler här hemma. En julklapp till fixad!
3 kommentarer:

  1. Okej, hundkläderna var ju ganska söta ändå. Hunden och kläderna gör sig helt klart bättre hemma hos er än på IKEA. Fasst jag tror att jag skulle kunna virka ihop en sötare outfit...det är bara att säga till ;)

    SvaraRadera
  2. Åh, jordgubbscheesecake, bara det är ju värt en tur till Ikea :)

    SvaraRadera
  3. Hej Cecilia, jag vill gärna tipsa om en bra hundkläder och hundaccessoarer webbutik;) på qpuppies.se kan du hitta praktiska hundtillbehör och söta hundkläder för små hundar http://www.qpuppies.se

    SvaraRadera